Odbornik Momčilo Leković reaguje na saopštenje Ivice Bokovca

 

lekovic d 1

Prenosimo integralno.

Objavljen je tekst na Jedru: https://www.jedro.bar/info/18139-reagovanje-ivica-bokovac-clan-opstinskog-odbora-dps-bar

Reagovanje:

Primjetno je da posljednje saopštenje za javnost DPS-a, a koje samo potpisuje uvaženi Ivica Bokovac, član Opštinskog odbora DPS Bar i kandidat za odbornika u SO Bar, obiluje velikom dozom ličnih i negativnih emocija prema odborniku Momčilu Lekoviću, prema njegovom porijeklu, dosadašnjem aktivizmu i borbi za bolje sjutra svih građana Bara, bez obzira odakle oni dolazili.

Vjerujem da ovako negativnu emociju i perfidne konstatacije mogu imati jedino ljudi koji ne žive u Crmnici ili nisu pak porijeklom iz Crmnice. Zbog toga čvrsto vjerujem da ova pisanija kao i njen sastavljač nemaju dodirnih tačaka sa Crmnicom ali ni gospodinom Bokovcem. Crmničani ipak nijesu takvi. Virpazar je bio pazarište sedam crmničkih plemena, tu se prodavalo, kupovalo, razmjenjivalo, bilo je to mjesto susreta i veselja, ali nikada negativne emocije prema bilo kome.

Sastavljač ove pisanije, a to definitivno nije gospodin Bokovac, je vjerovatno imao u planu da u skorije vrijeme Crmničane okupi na nekom guvnu i pokrene politički Ustanak protiv “nerođenog Crmničanina” opozicionog odbornika i predstavnika svih građana Momčila Lekovića koji pokušava da uguši saobraćajne proteste time što im daje podršku, koji perfidno pokušava da ukalja zlatno ime barskog DPS-a i njihovu plodotvornu trodecenijsku vladavinu, zbog koje inače Crmnicom ovih dana teče “med i mlijeko” i koji zamislite za tri godine kao opozicioni odbornik nije izgradio 300 parking mjesta, vratio crmničke sportske igre, izgradio zaobilaznicu i pješačku stazu od željezničke stanice do Viprazara i koji zamislite u 2022. godini Crmničanima nije asfaltirao ni metar puta, pa ni onog kod kuće uvaženog Ivice Bokovca, koji je koliko pamtim takođe u katastrofalnom stanju. Za sve to je po barskom DPS-u “kriv” opozicioni odbornik Momčilo Leković, “nerođeni Crmničanin” i najveći živi “tlačitelj” barskog DPS-a.

Tako da gospodine Bokovac, iako znam da to nije bilo pitanje upućeno od strane lično Vas meni, već očajnički pokušaj sastavljača one pisanije da me politički ponizi, a i kako bi prestali da zamaramo javnu scenu daljim nadgornjavanjem, odgovoriću: da kriv sam, ništa nisam uradio za tri godine, ali da li sam mogao, prosudiće građani.

I na kraju, kao moj lični odgovor sastavljaču, završiću sa stihom i pjesmom sjajnog Dragana Radulovića posvećenoj upravo Crmnici: “Javiše se kokoti, zlatast zrak se ote, u Crmnici čokoti pjani od ljepote…”

U potpisu, odbornik Demokrta u SO Bar Momčilo Leković

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar