Otvoren novi objekat Cungu & Co u Baru

cungu rad

Specijalni popust povodom otvaranja od 3. do 5. Avgusta

Povodom otvaranja, kompanija daje 15% popusta na kompletan asortiman koji nije već na popustu.
Objekat kompanije Cungu & Co juče je svečano otvoren u Baru, u blizini željezničke i autobuske stanice Bar.
Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj zvanica, a među njima i predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, brojni privrednici ali i kupci, koji su već prvog dana iskoristili da posjete ovaj novootvoreni objekat.
Vlasnik i osnivač kompanije Cungu, Nazif Cungu, kazao je da je novi objekat površine oko 1.500 kvadratnih metara, te i da se za svega sedam mjeseci realizovao ovako vrijedna i značajna investicija.
“ Mi smo se odavno odlučili da u Baru otvorimo jedan veći objekat i ja koristim priliku da se zahvalim svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta, prvo arhitekti, inženjerima i izvođačima, zahvaljujem se i opštinskom sekretarijatu koji su blagovremeno dali neophodne saglasnosti, kao i državnim institucijama koje su nas podržale i brzo završavale sve dokumentacije. Naša firma je promijenila koncept, širimo se i imamo dosta artikala, direktno sarađujemo sa fabrikama, i uspjeli smo da u Crnoj Gori donosimo veoma kvalitetne proizvode sa izuzetno pristupačnim cijenama, te sam siguran da će građani Bara uživati u kupovini kod nas“, kazao je Cungu, dodavši da je u ovom objektu zaposleno 30 novih radnika, a da je i u planu da se novi objekti otvore i u Herceg Novom, Nikšiću, Bijelom Polju.
Na svečanom otvaranju objekta, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević kazao je:
„Čestitam Vam na uspješnoj realizaciji još jednog projekta koji zasigurno ima pretpostavke da bude i najuspješniji u lancu Vaših prodavnica. Zahvaljujem se svima koji su dali nemjerljiv doprinos za realizaciju ovako vrijedne investicije, danas sam čuo da je vrijednost investicije dva i po miliona i da su radove dominantno izdvodile barske kompanije, takođe želim da iskoristim priliku da se zahvalim finansijerima, jer upravo uz njihovu podršku ova investicija je realizovana u punom kapacitetu“.

Povodom otvaranja novog objekta u Baru, kompanija poklanja 15% popusta na kompletan asortiman koji nije na popustu. od 3. do 5. avgusta.

Da podsjetimo,
Kupcimna na raspolaganju 25.000 artikala u modernom i funkcionalano uređenom prodajnom prostoru od 1.500 m2 sa parkingom. Cungu & Co je u Crnoj Gori prepoznatljiv po velikom izboru artikala za uređenje doma, kuhinje, tekstila, pokućstva, malih kućnih aparata, rasvjete, baštenskog namještaja, kao i velikog broj artikala za ugostiteljstvo, sa veoma povoljnim cijenama.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar