Reagovanje Iva Vukmarkovića

Vodomer

Pročitao sam vijest na portalu Jedro.

Link: https://www.jedro.bar/info/17935-porodica-vukmarkovic-dobila-vodu
Reagovanje prenosimo sistemom copy-past.
Nisu Vas slagali, nego izmanipulisali. Donijeli bačvu, pumpu i napunili 1500 litara vode. Koju cemo da potrosimo za 3-4 dana. A onda cemo da placamo prevoznike da nam pune bačve. Mi smo uredne platiše. Nismo tražili nikakve donacije, nego da imamo vodu i da je uredno placamo. Kao sto je bio slučaj dok neko nije odlucio da nam zavrce i odvrće ventile kako kome odgovara.
Pročitao sam upravo tekst, i mogu vam reć da me sramota o kakvim pohvalama pričamo. U 21. Vijeku sa bolesnim roditeljima, Jos trebam da se izlažemo troškovima transporta vode i to svaka par dana. Ne bi da zvučimo da smo nezahvalni, ali mi nismo trazili ničiju donaciju, nego kao urednim platišama, starosjediocima, riješe problem. Mi i dalje ne znamo zašto nemamo vodu. Mozete li vi da ih pitate, Mozda vama izadju u susret i daju odgovor.
Ova priča je bila i u skupštinskom zasjedanju. A lokalna vlast kao i vodovod želi da zamaže oči javnosti, da je sa jednom bačvom od 300e rješila problem. I krivo mi je da ste to uopste objavili bez ikakve komunikacije sa mnom. A moju objavu niste, bez komunikacije sa vodovodom.
Vjerujte mi da ni mene lajkovi ne zanimaju.. Samo želim da dugoročno riješim problem. Ovo nije rješenje problema, ovo je guranje u još veći trošak. Majka mi je juče izašla u bolnice. Nemoguce je bez redovnog vodosnadbjevanja izdrzavati roditelje na ovim temperaturama.
Da li to vodovod ili neka firma koja "kontroliše" vodovod ne dozvoljava, kako bi što prije prodali imanje. Koje inače nije na prodaju, pa da cemo žedni umrijeti tu.
Hvala vam. I izvinite ako sam bio malo grub.
Strasno me iziritirala ova objava...
Odgovor redakcije:
Povodom Vaše iritacije zbog objave našeg članka, odgovaramo Vam: “Radili smo po savjesti etici i svim medijskim pravilima. Jedro je pokušalo da Vam u okvirima mogućeg pruži informaciju, i prenese šta su nam odgovorili u pogledu Vašeg mejla upućenog nama i to je bila naša jedina uloga. Reagovali smo profesionalno, po nama, po Vama cijenite Vi i čitaoci.... Na Skupštini je otvoreno Vaše pitanje, pokrenuo ga je odbornik Leković, donijeti su neki zaključci, izveštavaćemo javnost o tome i sa ovim Jedro zatvara ovu temu , sa najboljim željama da Vaš problem vodosnadbjevanja riješite i trajno i pravno.”

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar