U provaliji na putu za Valdanos pronađen automobil

policija 2

PronađenI automobil je vozio Stanković čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak

Šurak i prijatelji iz Beograda pronašli su danas oko podne automobil Vladana Stankovića (48) u provaliji u blizini uvale Valdanos između Utjehe i Ulcinja. Stankovićev nestanak je prijavila porodica u ponedeljak.

On je, prema navodima supruge Dragice, oko 11 časova krenuo vozilom „fiat idea“ teget boje, beogradskih registarskih oznaka, iz Utjehe ka Ulcinju, i od tada mu se gubi svaki trag.

-Naložena je obdukcija, kazao je rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Ulcinj tužilac Faruk Resulbegović dodajući da je nadležnost VDT.

Utvrđuju se okolnosti pod kojim se dogodila nesreća u kojoj je život izgubio Beograđanin Vladan Stanković. Vozilo je survalo u provaliju u neposrednoj blizini vidikovca iznad uvale Valdanos.

Stankovićeva supruga Dragica je potvrdila za Primorski portal da su njen brat i prijatelji pronašli vozilo u provaliji, ali da još nije izvučeno jer je teren nepristupačan.

-Brat i prijatelji su jutros stigli u Utjehu. Krenuli su u potragu oko 7 časova i nekoliko sati kasnije uočili su vozilo u provaliji nadomak Valdanosa, kazala je Dragica.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Ulcinj su iz nepristupačne provalije iznijeli beživotno tijelo Beograđanina. Akcija je trajala oko četiri sata.

Izvor: primorski.me

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar