Policiji prijavljen nestanak Beograđanina

TRAGA SE 2

Od Utjehe ka Ulcinju gubi mu se trag

Poslednjeg dana ljetovanja u Crnoj Gori gubi se svaki trag srednjovječnom muškarcu iz Beograda čiji je nestanak prijavila porodica.

TRAGA SE 1

Vladan Stanković (48) nestao je u ponedeljak, a poslednji kontakt sa njim porodica je imala kad je iz Utjehe krenuo ka Ulcinju.

Iz vikendice ka Ulcinju krenuo je automobilom „fiat idea“ teget boje, beogradskih registarskih oznaka BG 1986 ST.

Primorskom portal u policiji je potvrđeno da je prijavljen nestanak muške osobe, državjanina Srbije.

-Policija je uključena u potragu. Preduzimamo sve što možemo. Obavještene su kolege iz Ulcinja, kazali su u policiji.

U razgovoru za Primorski portal, Dragica Stanković, sestriča nestalog, navodi da su se toga dana spremali da krenu za Beograd.

– Vladan je rekao da ide u Ulcinj da zamjeni ulje. Nije se najbolje osjećao. Preznojio se, skinuo majicu i krenuo. Uzeo je 10 eura, a zaboravio dokumenata, kazala je sestričina Dragica Stanković dodajući da nije dozvolio sinu da pođe sa njim.

Tog jutra bio u bolovima.

-Imao je jake bolove u stomaku, a prošle godine dijagnostikovan mu je pankreatitis. Imajući u vidu da je Vladan krenuo automobilom bez dokumenata, sumnjamo da mu je u međuvremenu pozlilo i da ga je neko možda odveo u bolnicu, kazala je Stanković i apelovala da se prekontrolištu zdravstvene ustanove.

Vladan živi i radi u Beogradu i nikada do sada se nije dešavalo da ovako nestane. On ima dvije tetovaže na lijevom ramenu i ruci, jedna je vuk, a druga liči na siluetu.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Vladanu, da obavjeste policiju, ili jave na ove brojeve telefona: 0646153909 – Dragica Stanković 0600769048 – Snežana Kukić (njegova sestra)

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar