Saopštenje partije Biram CG - Biram Bar

prazna sala so 

Saopštenje prenosimo integralno.

Kolicioni partneri pokazli nepoštovanje prema Neneziću.
Pokazalo se još jednom da je DPS-u i onima koji zajedno sa njima vrše vlast stranački interes ispred interesa građana i samog Bara. Današnji nedostatak kvoruma za zasijedanje u Skupštini opštine Bar to jasno pokazuje.
Ako vladajuća koalicija nije u stanju da obezbijedi kvorum za tako bitne teme kao što su izbor i imenovanje direktora DOO ”Vodovod i kanalizacija Bar” i DOO “Komunalno preduzeće Bar” u našem gradu, šta očekivati kada je u pitanju rasprava o kupovini broda AF Francesca?!
Očito je da disciplina po kojoj su nekada bili poznati odbornici DPS-a popušta i da mnogi od njih sada djeluju kao samostalni i već razmišljaju kuda i sa kim dalje.
Pozivamo još jednom, prije svega predsjednika Skupštine, koji je i zakazao ovu sjednicu sa temom kupovina broda AF Francesca na relaciji Bar-Bari, da prizna poraz, raspusti Skupštinu i omogući građanima da izaberu nove ljude koji će Bar povesti naprijed.
Ne treba očekivati da će Biram Crnu Goru i ostale kolege iz opozicije davati kvorum, a da odbornici vladajuće većine ne dolaze na sjednice. Ovakav pristup više neće biti moguć, a to smo jasno stavili do znanja predsjedniku SO Bar g-dinu Neneziću na kolegijumu i posljednjoj održanoj sjednici.
U potpisu, Press služba BCG

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar