Akcija policije juče u Baru

 cb bok

Jedna osoba lišena slobode zbog kokaina, druga će prekršajno odgovarati zbog marihuane.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Bar su juče u dvije odvojene aktivnosti, a koje su bile usmjerene na suzbijanje tzv. ulične distribucije narkotik, pronašli i oduzeli kokain i marihuanu.


Sinoć je barska policija u jednom ugostiteljskom objektu u Sutomoru izvršila kontrolu V.V. (21) iz Bara, kod kojeg je pronađeno osam pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se V.V. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.


Osim toga, policija je prilikom kontrole na šetalištu u Šušnju kod S.H. (24) iz Bosne i Hercegovine pronašla i oduzela biljnu materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuna i dvije tablete. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama S.H. ne stiču elementi bića krivičnog djela.

Protiv nje će biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar