ČESTITKA POVODOM KURBAN BAJRAMA

Bane nenezić ok 

Predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić uputio je čestitku:

Predstavlja mi veliku čast i zadovoljstvo da u ime Skupštine opštine Bar i svoje lično ime uputim srdačne čestitke reisu Islamske zajednice Crne Gore gospodinu Rifatu Fejziću, gospodinu glavnom imamu barskom efendiji Muidinu Milaimiju i vjernicima islamske vjeroispovijesti povodom Kurban bajrama jednog od najvećih i najradosnijih praznika Islama, sa željom da praznične dane provedete u lijepom raspoloženju i da radost Bajrama podijelite sa svojom rodbinom, komšijama i prijateljima.
Slaveći Kurban bajram sa svojim kumovima, prijateljima, komšijama i iskreno se radujući tome učvršćujemo ono najvrijednije u nama, a to je da poštujemo različitosti i shvatimo ih kao naše bogatstvo i prenesemo taj amanet naših slavnih predaka na buduće generacije.
Praznik Kurban bajrama simbolizuje žrtvu za mir, sreću svih ljudi i jača osjećaj solidarnosti. Sve su to vrijednosti koje su utkane u dugoj istoriji našeg grada i bez kojih naš grad ne bi bio ono što danas jeste i što mi moramo očuvati, jer tako čuvamo jedni druge.
Neka nas i ovaj praznik, kao simbol praštanja i međusobnog približavanja, podsjeti da treba da istrajavamo zajedno i složno u ovim izazovnim vremenima i da uz međusobno poštovanje i razumijevanje možemo ići naprijed ka izgradnji prosperitenijeg društva u svim sferama.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar