Evropska unija i prilike za mlade u Crnoj Gori

panelllll 

Panel na datu temu danas u Omladinskom klubu.

NVO Akcelerator preduzetništva u saradnji sa Omladinskim klubom Bar, organizuju panel pod nazivom "Evropska unija i prilike za mlade u Crnoj Gori" kao dio aktivnosti projekta "EUforMe" koji je podržan od strane Opštine Bar.
Cilj ovog panela je informisati mlade o mogućnostima koje im Evropska unija pruža putem različitih grantova, razmjena i sličnih programa. Panel će pružiti uvid u programe koji se sprovode od strane nevladinih organizacija i obrazovnih institucija, te će mladi imati priliku saznati kako mogu učestvovati i koji su planovi za budućnost. Poseban naglasak će biti stavljen na ERASMUS+ projekte koji mladima omogućavaju besplatna putovanja i usavršavanje u raznim segmentima.
Panel će se održati dana 27.06.2023. godine, s početkom u 19:00 sati, u Press Sali - Sportski centar Topolica, Bar. Svi zainteresirani mladi su pozvani da se pridruže panelu i dobiju korisne informacije o mogućnostima koje Evropska unija pruža.
Za sve dodatne informacije i pitanja, zainteresovani se mogu obratiti putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Organizatori panela očekuju što veći broj mladih koji će se pridružiti događaju i iskoristiti priliku da se informišu o mogućnostima koje imaju na raspolaganju u svom okruženju.
Ovaj panel predstavlja važan korak u pružanju informacija mladima i motivisanju njihovog aktivnog učestvovanja u programima podrške i grantovima Evropske unije.
Svi zainteresovani mladi bi trebalo da se prijave i učestvuju na ovom događaju kako bi dobili korisne informacije i otvorili nove mogućnosti za svoju budućnost.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar