Policijska akademija & Asocijacija menadžera bezbjednosti

 radule bezb 2

Direktori potpisali Memorandum o saradnji u Danilovgradu.

Direktor Policijske akademije, Vladimir Stanišić, i predsjednik Asocijacije menadžera bezbjednosti Crne Gore, Dragan Radulović, potpisali su Memorandum o saradnji nakon sastanka u Danilovgradu, kojem je prisustvovao i koordinator Odbora asocijacije za edukaciju i trening, Mladen Bulatović.

radule bezb 1
"Cilj Policijske akademije je integracija nauke i prakse u oblasti korporativne bezbjednosti. U tom pravcu, naš prirodan partner je Asocijacija menadžera bezbjednosti Crne Gore", ocijenio je Stanišić koji je pojasnio i na koje se sfere saradnja odnosi.
"To su unapređenje u oblasti korporativne bezbjednosti i upravljanja bezbjednosnim rizicima, zatim izrada preporuka i prijedloga izmjena i dopuna u cilju poboljšanja pravne regulative iz područja zaštite kritične infrastrukture, zaštite lica i imovine, informacione bezbjednosti, zaštite i spašavanja i slično, ali i doprinos podsticanju sistema bezbjednosti", rekao je Stanišić.
Predesjednik Asocijacije, Dragan Radulović, istakao je da je, nakon što je prvo profesionalno udruženje crnogorskih bezbjednjaka dobilo podršku Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije i Minstarstva odbrane, bilo racionalno uspostaviti saradnju sa jedinom ustanovom na kojoj se i formalno stiče znanje o temi koja je, po značaju, bez presedana za državu i društvo.
"Policijska akademija je naš stub. Ascocijacija menadžera Crne Gore maksimalno promoviše cjeloživotno učenje, a ovdje u Danilovgradu se prave prvi koraci. Oni moraju biti ispravni i zato je ova obrazovna ustanova okosnica bezbjednog i sigurnog života, rada i razvoja kompletne zajednice", rekao je Radulović.
Sagovornici su se, stoga, saglasili da u narednom periodu zajedno organizuju stručne i naučne konferencije, radionice i tribine, a u kontinuitetu održavaće stručne konsultacije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar