Medjunarodni dan vatrogasaca

druga

Čestitka barskim vatrogascima...

Predstavlja mi veliku čast i zadovoljstvo da povodom Medjunarodnog dana vatrogasaca u svoje lično ime i u ime Skupštine opštine Bar uputim iskrene čestitke, a prije svega izraze zahvalnosti, načelniku službe za spasavanje Opštine Bar Aleksandru Acu Vuleviću i njegovom timu barskih vatrogasaca koji nesebično, svakoga dana, ulažu rad i trud, kako bismo svi mi bili bezbrižni.
Zbog vaše hrabrosti, požrtvovanosti i marljivosti pripada vam posebno mjesto u našem društvu, jer na odlučan i neustrašiv način u teškim uslovima štitite naše sugrađane i njihovu imovinu. Vaše zalaganje našim mladim sugrađanima daje najbolji mogući primjer čojstva i solidarnosti, kao univerzalnim ljudskim vrijednostima koje treba svi da baštinimo i na taj im način prenosite istinske ljudske vrijednosti koje čine naše društvo boljim.
Dugujemo Vam i posebnu zahvalnost što ste nas učinili ponosnim djelujući i van granica naše zemlje, jer ne postoji bolja prezentacija onoga što Crna Gora treba da bude do Vašeg plemenitog podviga kada ste se zajedno sa kolegama iz cijelog svijeta borili u Turskoj sa poslijedicama razornog zemljotresa i otimali ljude iz naručja sigurne smrti.
Skoro svake godine svjedoci smo da se u teškim uslovima, nerijetko i bez adekvatne opreme, borite sa pošastima požara koji u ljetnjim mjesecima znaju da pustoše našu opštinu i koji zahvaljujući najviše vama i vašem trudu bivaju obuzdani, a životi sačuvani.
Trebalo bi nam jako puno vremena da nabrojimo sve Vaše podvige, sve primjere kada ste promptno i adekvatno reagovali i bili na usluzi našim sugrađanima i još jednom bih naglasio da smo kao lokalna zajednica zaista sretni što Vas imamo kao svoje sugrađane.

U potpisu, Branislav Nenezić Predsjednik Skupštine opštine Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar