Barska policija lišili slobode dvije osobe zbog četiri krivična djela

cbbbb

Službenici Odjeljenja bezbjednost Bar su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti lišili slobode dvije osobe zbog četiri krivična djela.

Barska policija je lišila slobode I.Lj. (46) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa i krivično djelo prevara u sticaju sa krivičnim djelom teška krađa. On je, kako se sumnja krivično djelo krađa izvršio na način što je, početkom januara 2023. godine, došao u stan, koji mu je bio povjeren na čuvanje, i iz njega otuđio tri televizora i dvije gitare. On je potom gitare prodao na buvljoj pijaci u Podgorici za iznos od 400 eura.

Osim toga I.Lj. se sumnjiči da je krivično djelo prevara u sticaju sa krivičnim djelom teška krađa izvršio na način što je u februaru 2023. godine neovlašćeno izdao u zakup tuđi stan stranim državljanima, te na osnovu ugovora o zakupu koji je potpisao u ime vlasnika za novčani iznos od 600 eura na mjesečnom nivou, na ime stanarine preuzeo avans u iznosu od 3.000 eura. Osumnjičeni je iz tog stana otuđio uređaje vrijedne oko 2.000 eura, koje je prodao na buvljoj pijaci u Podgorici. I.Lj. je na ovaj način stekao protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 5.000 eura.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa slobode je lišen N.A. (20) iz Republike Srbije. On je, sumnja se, u ranim jutarnjim časovima u ulici Jovana Tomaševića, sa jednim maloljetnim licem, otuđio vozilo sa parking prostora, koje je bilo otključano i sa ključem u bravi. On se potom, sa maloljetnim licem, odvezao u Budvu, a nedugo zatim vratio u Bar.

Vozilo je pronađeno na parking prostoru u ulici Rista Lekića i vraćeno vlasniku.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar