Novinari iz Belgije u posjeti Baru

 tttttt

Turistička organizacija Bar je u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore ugostila studijsku grupu novinara iz Belgije, u periodu od 20.-24. aprila.

Riječ je o šest medija, među kojima su sljedeći magazini, portali, dnevne novine i televizije: “Deuzio“, “Cine Tele Revue“, “Het Nieuwsblad“, “Fifty & Me“, “Chapeu Magazine & Daymaker“ i “Metro“.
Prvog dana posjete imali su priliku da obiđu Stari Bar i Staru maslinu, gdje su uz pratnju vodiča upoznati sa detaljima najznačajnijeg arheološkog nalazišta. Tom prilikom obišli su citadelu, akvadukt, sat kulu i ostatke crkava.
Drugog dana upriličeno je krstarenje Skadarskim jezerom i degustacija tradiocionalnih specijaliteta. NP Skadarsko jezero ostavio je poseban utisak na novinare, naročito netaknuta priroda, brojne legende i priče i čuveno ostrvo Grmožur.
Turistička organizacija Bar uručila je propagandni materijal sa nadom da će ova posjeta rezultirati većem broju gostiju sa ovog emitivnog tržišta, s obzirom da je uspostavljena aviolinija Podgorica-Brisel.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar