Saopštenje za javnost “Luka Bar”AD

luka uprava

Saopštenje prenosimo integralno.

Danas je održana sjednica Odbora direktora „Luka Bar“ AD, na kojoj je razriješen Miloš Ostojić sa funkcije Predsjednika Revizorskog odbora i članstva u RO, zbog izjave koju je objavio na privatnom profilu na društvenoj mreži, a koja je prenesena u medijima.

Odbor direktora „Luka Bar“ AD, za smjenu g-dina Ostojića, isključivo se vodio poslovnom politikom kompanije koju afirmiše, zajedno sa Izvršnim menadžmentom, a koja prvenstveno ima za cilj očuvanje uspostavljenih etičkih načela i podsticanje profesionalizma u radu. Predsjednik, Zamjenik i članovi Odbora direktora, zahvaili su se g-dinu Ostojiću na korektnom radu u Revizorskom odboru kompanije.

Jedinstvenim stavom, Odbor direktora „Luka Bar“ AD istakao je, da svaki pojedinac koji svojom izjavom i ličnim stavom, ponašanjem, izlazi iz okvira poslovne politike koja ima za cilj trajne zajedničke vrijednosti, profesionalne standarde u radu i etičke norme, mora biti razriješen sa dužnosti, bez obzira na koju je funkciju lice angažovano ili zaposleni raspoređen u „Luka Bar“ AD i isti ne može biti dio sistema ubuduće.

U skladu sa Etičkim kodeksom u “Luka Bar” AD, nulta je tolerancija na kršenje odredbi, kojima se jasno definiše da Luka svoje poslovanje gradi na trajnim vrijednostima, etičkim normama, standardima i uzisima kojima se profiliše i afirmiše profesionalizam, efikasnost, izvrsnost kao bitni elementi svog korporativnog identiteta i integriteta.

U potpisu, Odbor direktora i Izvršni menadžment “Luka Bar”AD

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar