Odlaže se simpozijum u Baru

bar kod dvorca

Saopštenje o odlganju prenosimo integralno.

Poštovani naučni radnici, uvažene kolege,

Sa žaljenjem Vas informišemo da Simpozijum "Turkey and Montenegro Comparative Law Symposium: Current Issues in Public and Private Law" koji je bio planiran za utorak, 09/maj sa početkom neće biti održan u planiranom formatu i terminu. Naime, uslijed zakonskih ograničenja koje su na snazi u poslednjoj nedelji pred parlamentarne izbore u Republici Turskoj zakazane za 14.maj, određeni broj predavača nije dobio dozvolu za napuštanje zemlje. S obzirom da su predavanja uvaženih profesora iz Turske bila ključna u analizi uporednih pravnih aspekata između zakonskih regulativa u Crnoj Gori i Turskoj, Naučni odbor Simpozijuma donio je odluku o odgađanju ove aktivnosti.

Obavještavamo Vas da će planirana izlaganja istraživača biće realizovana u online formatu, nakon čega će materijali biti dostupni svim prijavljenim učesnicima Simpozijumima. O načinu preuzimanja materijala, prijavljeni učesnici će biti naknadno obavješteni. Kako bi se ostvario planirani cilj Simpozijuma, odnosno da bi zaključci ove aktivnosti bili relevantni sa stanovišta unaprijeđenja znanja iz oblasti istraživanja, organizacija Simpozijuma u fizičkom obliku odlaže se za jesen 2023. godine.

Izvinjavamo se svim predavačima i prijavljenim učesnicima Simpozijuma. Ujedno, koristimo priliku da Vas ohrabrimo da pratite sve ostale aktivnosti koje se, u cilju permanentnog praćenja naučnih dostignuća iz oblasti istraživanja realizuju na našoj ustanovi visokog obrazovanja. U tom svijetlu, skrećemo pažnju na prvu narednu aktivnost tog tipa, u okviru koje je Fakultet za poslovnu ekonomiju i pravo Bar koorganizator naučne konferencije: THE 5th EASTERN EUROPEAN CONFERENCE OF MANAGEMENT AND ECONOMICS (EECME 2023) Title: Future Challenges of Management. Ova naučna konferencija, koja se realizuje na Ljubljana School of Business B2, organizuje se 25/maja u hibridnoj formi. Više informacija: https://www.vspv.si/eecme-conference-5th

Radujemo se svim daljim zajedničkim aktivnostima, u cilju daljeg međusobnog razvoja znanja, vještina i kompetencija. Koristim priliku da Vam prenesem srdačne pozdrave od cjelokupnog kolektiva Fakulteta za poslovnu ekonomiju i pravo Bar.
U potpisu,  s poštovanjem, Organizacioni odbor

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar