Donacija za Ambulantu u Ostrosu

osstros

Predstavnici Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR) saopštili su, kako su predali  dr Ganimeti Hoxhi donaciju u vidu postera za Ambulantu u Ostrosu koja je dio Doma zdravlja u Baru.

opussci

Na posterima je predstavljen dio aktivnosti CDPR-a u borbi protiv raka prethodnih godina, kao i pušenja koje je svakako jedan od glavnih dokazanih uzroka njegovog nastanka. Tu prvenstveno mislimo na rak pluća, ali nažalost ni ostale vrste raka nisu imune na kancerogene materije koje sadrži duvan i štetnost konzumiranja duvanskih proizvoda. Među poklonjenim posterima osim onih o problemima pušenja i borbe protiv raka su i oni koji propagiraju fizičku aktivnost i zdrav život. Naravno predat je i poster kojim je nedavno obilježen jubilej dvadeset godina rada CDPR-a.

Stoga poklonjeni korisni i lijepi posteri sada krase prostorije ordinacije, sestrinske sobe i hodnik Ambulante i tako čine prostor ljepšim i ugodnijim za zaposlene kao i pacijente koji koriste usluge doktorke Hoxhe koja radi u Ambulanti u Ostrosu.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar