Čestitka povodom Ramazanskog bajrama

cakan patriot

Predsjednik Biram Crnu Goru - Biram Bar, Radomir Novaković Cakan

U ime Biram Crnu Goru- Biram Bar i u svoje ime, reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću, glavnom barskom imamu Mujdinu ef. Milaimiju i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori i dijaspori, upućujem srdačne čestitke i najljepše želje povodom Ramazanskog Bajrama.
Danas su nam svima, možda više nego ikad, potrebni jak karakter, osnažen u mjesecu Ramazanu, kao i odlučnost da se časno i hrabro- nadahnuti mudrošću predaka i ljudskom dobrotom, osjećajem pravednosti i solidarnosti suočimo sa problemima i sačuvamo i dalje unaprijedimo sva naša bogatstva- za naše potomke.
Veličanstveno je to bogatstvo ovog krša, ovog mora i ovog parčeta neba pod kojim, u samo nešto više od desetak dana, zajedno obilježavamo i proslavljamo toliko praznika različitih religija! I svi su ti praznici, oduvijek i zauvijek, u ljudskom, iskonskom smislu- naši.
Dragi, dobri ljudi, od srca želim da veliki islamski praznik, Ramazanski Bajram, u svaki dom unese nadu, radost i slogu, dobro zdravlje, sreću i blagostanje!
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar