Besplatno testiranje bazične inteligencije gradjana Bara

mensssa 2 

Testiranje bazične inteligencije za građanke i građane Bara planirano je za maj tekuće godine.

 

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik Mense Crne Gore Danilo Vorotović potpisali su ugovor o saradnji na realizaciji projekta „Testiranje bazične intelegencije“ sa ciljem da se prepozna inteligencija na teritoriji opštine Bar na dobrobit lokalne zajednice.

mensssa 1
Opština Bar i Mensa Crne Gore, kao strane potpisinice ugovora, izrazile su spremnost da zajedničkim aktivnostima identifikuju i unaprijede ljudsku inteligenciju i promovišu sve stimulativne intelektualne i društvene mogućnosti za članove organizacije.
Ovom prilikom, predsjednik Raičević je istakao da će Opština Bar dati maksimalan doprinos svim projektima Mense koje će podstaći afirmaciju ljudskih intelektualnih potencijala, kao najvrednijeg resursa lokalne zajednice.
On je izrazio uvjerenje da će partnerstvo između lokalne uprave i organizacije Mense, iako doprinijeti unaprijeđenju prepoznate inteligencije što je korak ka stvaranju zdravog društva koje raste i koristi svoje potencijale.

Danilo Vorotović, predsjednik Mense Crne Gora istakao je zadovoljstvo formalizovanjem saradnje sa Opštinom Bar, naglašavajući da projekat, osim što je usmjeren ka identifikaciji ljudske inteligencije, ima za cilj i stvaranje čvrstih veza među članovima organizacije i razmjeni iskustava i ideja.

S obzirom da tokom prethodnih godina nije bila realizovana saradnja između Opštine Bar i Mensa Crne Gore, Raičević i Vorotović su saglasni da potpisivanje ugovora predstavlja početak uspješnih zajedničkih aktivnosti koje će doprinijeti ukupnom razvoju lokalne zajednice.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednici Opštine Bar, Tanja Spičanović i Damir Rašketić, kao i članica Predsjedništva Mense Slavica Tadić.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar