TO Bar u Tirani

 stand to

Predstavljena turistička ponuda na „Expo Tourism International Fair 2023“

Turistička organizacija Bar je uzela učešće na sajmu turizma u Tirani „Expo Tourism International Fair 2023“ koji se održao od 06. do 08. aprila. Sajam je okupio više od stotinu izlagača iz Grčke, Italije, Makedonije, Švajcarske, Bosne i Hercegovine.
Međunarodni sajam turizma koji se po peti put održava u Tirani ima za cilj promociju turističke ponude zemalja učesnica, sa fokusom na poslovna putovanja i održivi turizam, a ujedno je i najvažniji godišnji turistički događaj. Izvrsna je prilika za sklapanje ugovora sa novim partnerima iz cijele regije i svijeta. Pruža mogućnost turističkim agencijama i drugim turističkim subjektima da se povežu sa potencijalnim klijentima, poslovnim partnerima kao i da razmijene iskustva.
Posjetioci sajma su pokazali zainteresovanost za svaki vid turizma, istakli bismo interesovanje za naše plaže, istorijske znamenitosti i gastronomiju. Turisti iz Albanije su veoma značajni za našu turističku privredu, prevashodno jer su u pitanju cjelogodišnji gosti .
Na sajmu su predstavljene razne destinacije i atrakcije iz regiona i svijeta, turističke agencije, avio kompanije, hoteli, restorani, turističke organizacije i ostali predstavnici turističke industrije. Štand Crne Gore su posjetili zamjenica ministra turizma i životne sredine Vilma Belo i direktorica Nacionalne turističke organizacije Albanije, Zana Čelja.
Pored Turističke organizacije Bar, svoju ponudu predstavila je i Nacionalna turistička organizacija, kao i lokalne turističe organizacije Ulcinja i Budve.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar