TO Bar po prvi put na sajmu turizma u Zagrebu

Sajam turizma Zagreb 

Sajam je okupio oko 700 izlagača iz 38 zemalja svijeta.

Turistička organizacija Bar je po prvi put promovisala turističku ponudu destinacije na jubilarnom 10. Međunarodnom sajmu turizma - PLACE2GO, koji je održan u periodu od 24. do 26. marta u Zagrebu. Sajam je okupio oko 700 izlagača iz 38 zemalja svijeta.

Sajam u Zagrebu je najveći i najznačajniji sajam turizma u Hrvatskoj, stoga je odlična prilika za promociju turističkih proizvoda i usluga, upoznavanje novih turističkih trendova, kao i razmjena iskustava među učesnicima. Turisti iz regioni su za našu turističku privredu tradicionalno najznačajnije emitivno tržište, a direktna avio linija iz Podgorice ka Zagrebu ima pozitivan uticaj na turistički sektor u oba grada jer omogućava turistima jednostavniji i brži pristup.

Najveće interesovanje posjetilaca vladalo je za aktivni odmor i hiking. Panoramska ruta “Između dvije čarobne obale”, koja promoviše zaleđe naše opštine, kao i uvijek privukla je veliku pažnju i oduševila mnogobrojne posjetioce.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević, pobrinuo se za dobru atmosferu na štandu i na sebi jedinstven način dočarao ljepote Crne Gore. Organizovana je i nagradna igra za posjetioce. Pored nagrada drugih lokalih turističkih organizacija, hotel ,,Princess'' je dodjelio nagradu za dvije osobe u oktobru mjesecu na bazi polupansiona.

Na sajmu su predstavljene različite turističke destinacije iz Hrvatske i svijeta, turističke agencije, avio kompanije, hoteli, restorani, turističke zajednice i ostali predstavnici turističke industrije.

Značaj ovog sajma, prepoznao je i hotel Princess, koji je nastupio zajedno sa TO Bar. Pored TO Bar, svoju ponudu predstavila je i Nacionalna turistička organizacija, kao i lokalne turističke organizacije Herceg Novog, Tivta i Podgorice, saopštila je Stručna služba TO Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar