TO Bar na sajmu “Holiday World & Region World” u Pragu

TO Bar Prag

Uspješno predstavljena ponuda Bara.

Turistička organizacija Bar od 17-19. marta predstavlja turističku ponudu na sajmu turizma “Holiday World & Region World” u Pragu. Na 10 000 m2 površine, zajedno sa 307 izlagača iz 26 zemalja svijeta, sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Ulcinja, Podgorice, Herceg Novog, HTP “Budvanska rivijera” , HG “Montenegro Stars”, HTP “Ulcinjaska rivijera”, TO Bar sa svojim predstavnicima turističke privrede T.A. “Klik Tour” i hotela “Princess” promoviše turističke resurse grada pod Rumijom.

Već prvog dana sajma bilježi se velika posjećenost i zainteresovanost posjetilaca za barsku rivijeru. U organizaciji NTO Crne Gore, upriličena je i B2B radionica sa turoperatorima iz Češke koji su bili zainteresovani za novitete u našoj opštini imajući u vidu da im je crnogorsko a i barsko tržište već poznato.

Ostvareni su kontakti sa vodećim agencijama i turoperatorima kao što su: Travel Family, Kareta Tour, TTG, CWT, Time travel, AWS, CTP, MH Travel, Čedok ali i sa predstavnicima medija Czech Travel Press i Sportivni Listy.

Osim lokalnih turističkih organizacija, na štandu Crne Gore svoju avio ponudu predstavlja i nacionalna avio kompanija Air Montenegro koja od maja mjeseca uvodi letove na relaciji Tivat – Prag, i Tivat – Brno sa namjerom da iduće godine linija Tivat- Prag bude cjelogodišnja.

Turistička organizacija Bar prepoznaje veliki značaj ovog emitivnog tržišta imajući u vidu tendenciju rasta broja gostiju i želju turoperatora za novim sadržajima kako bi upotpunili svoje već ustaljene aranžmane u opštini Bar.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar