Uprava policije obavještava

 kamerr

Najava snimanja...

Povodom završnih konvencija predsjedničkih kandidata Mila Đukanovića u „Bemax areni“ i Andrije Mandića na Trgu nezavisnosti, koje će se održati u Podgorici 17.03.2023. godine (petak) sa početkom u 19.00 časova, shodno članu 93. Zakona o unutrašnjim poslovima obavještavamo vas da će službenici Uprave policije vršiti snimanje užeg gradskog jezgra u vremenskom periodu od 16.00 do 23.00 časova toga dana.

U odnosu na pomenuta okupljanja danas će biti zatvorene za saobraćaj od 17.30 časova sledeće ulice i bulevari: Svetog Petra Cetinjskog od raskrnice sa Bratstva jedinstva do Ivana Milutinovića, zatim Kralja Nikole od raskrsnice sa Gojka Radonjića, Stanaka Dragojevića od raskrsnice sa Ivana Crnojevića, zatim ulice Njegoševa, Karađorđeva, Novka Miloševa, Vučedolska, Bokeška i Miljana Vukova.

Osim toga i dio grada preko Morače – ulice Ivana Milutinovića, Oktobarske revolucije do Svetozara Markovića, Džona Džeksona do KBC-a, Union bridge na raskrsnici ulica Petra Prlje i 8. marta u periodu trajanja okupljanja.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar