Saopštenje za javnost TO Bar

 rumuni tob

Turoperatori iz Rumunije zainteresovani za Crnu Goru.

Turistička organizacija Bar je u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom ugostila turoperatore iz Rumunije i predstavila dio ponude barske rivijere. Posjetu su upriličili predstavnici turičkih agencija, Istraživačkog centra za inovacije u turizmu i predstavnici medija, koji imaju za cilj početak promocije usmjerene ka tržištu Rumunije.
U okviru ove studijske posjete upriličeno je krstarenje Skadarskim jezerom i obilazak tvrđave Besac, gdje su imali priliku da degustiraju specijalitete tradicionalne kuhinje.
Nakon krstarenja, izrazili su želju da posjete hotel Stara čaršija. Bili su izuzetno zadovoljni ponudom hotela i oduševljeni kontrastom starogradskog stila čije sobe vraćaju goste u nekadašnji život u starim gradovima, a opet sve u kombinaciji sa udobnostima koje nam pruža savremena tehnologija.
Posjetu Starom Baru podržao je Kulturni centar, koji je ovom prilikom obezbjedio ulaznice. Studijska grupa je, u pratnji vodiča, obišla najznačajnije arheološko nalazište, Stari grad Bar. Posebno oduševljenje izazvala je istorija starog grada koji svjedoči životu svih civilizacija.
Ovom prilikom upriličen je ručak u restoranu Kaldrma, gdje su posjetioci uživali u specijalitetima tradicionalne kuhinje.
Studijska grupa izrazila je veliko interesovanje za Crnu Goru i barsku rivijeru i najavili su otvaranje direktne avio linije ka Crnoj Gori. Puni utisaka vraćaju se za Rumuniju, gdje će prenijeti svoje iskustvo i oduševljenje Skadarskim jezerom, Starim gradom, kao i bogatom gastronomskom ponudom.
TO Bar se nada da će ova posjeta turoperatora doprinjeti većem broju turista sa ovog emitivnog tržišta.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar