Don Dejan Turza obavještava ...

dejan turzaa

Organizovali smo odlazak na sveto misno slavlje u Kotor

U subotu 4. marta u 18 sati, u kotorskoj katedrali sv. Tripuna naš biskup Ivan Štironja, novoimenovani biskup Poreča i Pule, slavit će oproštajnu svetu Misu zahvalnicu u zajedništvu s apostolskim nuncijem mons. Francisom Chullicattom, nadbiskupom barskim mons. Rrokom Gjonlleshajem, sa svećenicima Kotorske biskupije te uz sudjelovanje časnih sestara, vjernika i prijatelja.
Ovo sveto misno slavlje biskup Ivan želi prikazati Bogu na slavu i zahvalu za dvije godine upravljanja Kotorskom biskupijom i moliti za što skoriji izbor novoga biskupa, za nova svećenička i redovnička zvanja, kao i za sve svećenike, redovnice, vjernike, za mladež i djecu, za mlade bračne parove kao i za sve bolesne, nemoćne, osamljene i ostavljene za sve žitelje Kotorske biskupije i cijele Crne Gore, za mir u svijetu i sve one koji su pogođeni ratom ili raznim elementarnim nezgodama.
Svi oni kojima mogućnosti dopuštaju i žele, neka dođu na ovo sveto misno slavlje u Kotorsku katedralu 4. 3. 2023. u 18 sati.
Iz Bara ,za ovu subotu organizovano idemo za Kotor. Polazak u 16 sati ispred konkatedrale u Baru (stajemo u Šušanju, Brce, Sutomoru i Petrovcu)
Broj mjesta ograničen- potrebno se javiti do petka (dok ima mjesta) na telefon 069/937-103, saopštio je don Dejan Turza.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar