TO Bar & turistička privreda Bara

 to i privreda

Turistička organizacija Bar organizovala je danas u hotelu Princess prvi sastanak u ovoj godini sa turističkom privredom Bara.

Cilj sastanka je kako do bolje promocije turističke ponude barske opštine i zajedničkog uspješnijeg poslovanja. Na sastanku su prisustvovali čelnici Turističke organizacije Bar, predsjednica udruženja privatnog smještaja Branka Džoganović, predstavnici hotelskog i privatnog smještaja, turističke agencije, kao i predstavnici udruženja maslinara i vinara.

Na sastanku su predstavljene aktivnosti TO Bar za tekuću godinu, sa akcentom na učešću lokalne turističke organizacije na sajmovima turizma u zemljama okruženja, evropskim metropolama i drugim tržištima koja su eminentna za ponudu turističkih potencijala barske rivijere. Najavljeno je samostalno učešće Turističke organizacije Bar na predstojećem sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 23. – 27. februara.

Predstavnici turističke privrede su iznijeli sugestije i mišljenja o problemima sa kojima se oni susreću kao privredna društva i podnijeta je inicijativa za formiranje udruženja hotelijera, privatnog smještaja i turističkih agencija. Udruženja će imati za cilj efikasniju komunikaciju, bolje predstavljanje turističke ponude i brže plasiranje informacija, a TO Bar će pružiti stručnu i logističku podršku prilikom osnivanja pomenutih udruženja. Iznijeti su konstruktivni predlozi i sugestije o unaprijeđenju turističke ponude i zajedničke promocije barske rivijere.

TO Bar je još jednom pozvala sve prisutne da posjete Festival Dani vina i ukljeve, koji će biti održan 11. i 12. februara i najavila je sledeći sastanak sa turističkom privredom koji će biti organizovan na temu pripreme turističke sezone.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar