Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Bar javlja...

oodemokrate br 1 

Opštinski odbor Demokratske Crne Gore održao je sinoć u konferencijskoj sali Hotela Sidro, Četvrtu redovnu sjednicu opštinskog odbora.

Sjednica je bila prilika da se sa članovima odbora analizira trenutna politička situacija u našoj opštini, ali i u zemlji.

Na samom početku, pod tačkom izbor i imenovanja jednoglasnom odlukom Dušan Masoničić je imenovan za člana Izvršnog odbora, dok je takođe jednoglasno za novog člana opštinskog odbora izabran Nasko Nurković.

Na sjednici je konstatovan veoma produktivan rad odborničkog kluba u lokalnom parlamentu, uz nastavak dobre prakse po kojoj je naš klub odbornika prepoznat kao najaktivniji kada su u pitanju sjednice Skupštine opštine Bar.

Kada je u pitanju situacija u zemlji, članovi odbora su iskazali zabrinutost zbog situacije sa izborom sudija Ustavnog suda i pružili punu podršku našim poslanicima da izaberu sve četiri sudije Ustavnog suda, kako bi Crna Gora konačno mogla da otključa procese kako u zemlji, tako i na našem evropskom putu.

oodemokrate br 2

Demokrate su uprkos neprincipijelnim potezima nekih aktera na političkoj sceni i velikih udaraca, uspjele da ostanu dovoljno čvrste, ali i dovoljno fleksibilne, kako bi očuvale svoju infrastrukturu u ovim turbulentnim vremenima. Upravo su barske Demokrate pravi primjer čvrstine i konstantnog napretka na svim poljima, uprkos brojnim izazovima kroz koje smo prošli u proteklom periodu.

U odnosu na predsjedničke izbore zaključeno je da je naša partija spremna na samostalan nastup, ali i da je ruka pružena onim strukturama koje žele Crnu Goru u najkraćem roku da vide kao članicu Evropske unije, onima koji dijele naše programske ciljeve i vrijednosti.

Nakon završetka formalnog dijela sjednice, u svečanoj atmosferi održan je prigodan koktel.

 

U potpisu OO Demokrata Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar