Petarde & blagdani

petarde

Policija oduzela 40.333 komada petardi i 143 vatrometa.

Službenici Uprave policije su, u cilju sprečavanja nedozvoljene trgovine i zloupotrebe pirotehničkih sredstava, kao i svake godine na teritoriji cijele države u periodu od 20. decembra 2022. godine do 15. januara 2023. godine realizovali operativnu akciju „Petarda“.
Takođe u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova – Direktoratom za zaštitu i spašavanje, inicirano je donošenje Naredbe o zabrani prodaje i upotrebe pirotehničkih sredstava razreda II – petardi, za period 2022/2023 godina.
Sprovođenje planske aktivnosti prvenstveno je imalo za cilj djelovanje radi suzbijanja nelegalne prodaje kao i upotrebe pirotehničkih sredstava razreda II - petardi, naročito od strane maloljetnih lica.
Tokom sprovođenja ove operativne akcije, službenici Uprave policije su samostalo i u saradnji sa drugim nadležnim službama, vršili obilazak lokacija (u blizini škola, pijaca, tržnica i dr. mjesta), gdje se u prethodnom periodu vršila nelegalna prodaja pirotehničkih sredstava.
Tom prilikom policijski službenici Uprave policije oduzeli su ukupno 40.333 komada petardi i 144 komada vatrometa, različitih vrsta.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar