DPS Bar: Raičević na čelu Opštine i u naredne četiri godine

raičko duma

Opštinski odbor DPS Bar saopštava.

Prenosimo u cijelosti.

Na jučerašnjoj sjednici Skupštine opštine Bar, za predsjednika Opštine Bar, glasovima koalicije koju čine Demokratska partija socijalista, Socijaldemokratska partija, Liberalna partija i Socijaldemokrate, imenovan je Dušan Raičević.

Raičević je u proteklom četvorogodišnjem periodu kao prvi čovjek grada, uspješno upravljajući svim procesima, realizovao veliki broj projekata koji su vidljivi na svakom koraku i dao značajan doprinos razvoju naše opštine.

Građani su to prepoznali i na posljednjim lokalnim izborima ukazali povjerenje našoj Koaliciji “PRAVA STVAR, Zajedno Bar”, koju je predvodio upravo Dušan Raičević, da i u narednom periodu upravlja gradom, na zadovoljstvo svih građana.

Novoizabrani predsjednik Opštine Bar, u svom obraćanju, naglasio je da je danas ponosniji nego ikada, jer Bar, koji je u svakom vremenu bio svetionik i bastion građanske, progresivne i moderne politike, i u ovom vremenu teških političkih previranja i izazova za našu državu i njene građane, još jednom je snažno potvrdio da je glas razuma.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar