Čestitka Raičevića za Božić

dule pozer

Prenosimo integralno sa FB stranice Opštine Bar.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku arhijerejskom namjesniku barskom, protojeru-stravforu Slobodanu Zekoviću, sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti povodom Badnjeg dana i najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića.
"U danima kada slavimo Hristovo rođenje, osnaženi Božićnim duhom mira, imamo priliku da podsjetimo na ono po čemu se prepoznaje naš grad, a to su međusobno uvažavanje i poštovanje svih naših različitosti. Uvjeren sam da ćemo takav svijetli primjer života oličenog u slozi i zajedništvu ostaviti generacijama koje dolaze.
Neka radost Božića i svjetlost novog života koje simbolizuje ovaj praznik učvrste uvjerenje da su solidarnost i čovjekoljublje put koji treba slijediti i budu podstrek da, uz pruženu ruku drugima i drugačijima, koračamo tim putem u cilju dobrobiti svih građanki i građana našeg Bara.
S iskrenom željom da Badnji dan i Božić proslavite u dobrom zdravlju i sreći, okruženi svojim najmilijima i nadahnuti vjerom u bolje sjutra, još jednom vam čestitam predstojeći praznik.
Hristos se rodi!", navodi se u čestitiki predsjednika Opštine

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar