Organizacija slijepih za Bar i Ulcinj imala još jednu uspješnu godinu

pokloni sss 

Podijeljena tiflotehnička pomagala i novogodišnji paketići članovima Organizacije slijepih za Bar i Ulcinj

26. decembra u prostorijama Organizacije slijepih u Baru održana je svečanost povodom završetka još jedne uspješne godine.
Organizacija slijepih za Bar I Ulcinj je u 2022. godini realizovala projekte I aktivnosti u najrazličitijim oblastima djelovanja, a sve u namjeri da kvalitet života osoba sa smetnjama vida, svojih članova i članica, bude što bolji.
Na svečanosti uručena su tiflotehnička pomagala članovima Organizacije koja obuhvataju mjerače krvnog pritiska, ručne satove, mjerače tjelesne temperature, CD playere bjele štapove i indikatore tečnosti u čaši. Ova pomagala koja saopštavaju informacije putem zvučnih poruka olakšavaju funkcionisanje osobama sa smetnjama vida u njihovom svakodnevnom životu.
Najmlađima su uručeni novogodišnji paketići.
Predsjednik Organizacije Veselin Joketić, prilikom uručenja tiflotehničkih pomagala kazao je: “donirana pomagala su bila neophodna osobama sa smetnjama vida, za njihov samostalan i nezavisan život. Razvojem tehnologija, razvija se i širi spektar kvalitetnih pomagala koja imaju za cilj da olakšaju svakodnevnicu osobama sa smetnjama vida i da omoguće samostalno življenje.”

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar