Doprinesite prazničnoj atmosferi u gradu

 izlogi

TO Bar: Nagrađujemo najljepši novogodišnji kutak.

Turistička organizacija Bar i ove godine će nagraditi najljepše novogodišnje kutke u gradu – izloge, staklene površine, enterijere i terase lokala, odnosno hotela, zatim najljepše okićene balkone i dvorišta, a biraće se i najljepša jelka u ugostiteljskom objektu.
Akcija, koja se organizuje već jedanaestu godinu zaredom, ima za cilj motivisanje vlasnika lokala da svojim maštovitim dekoracijama doprinesu prazničnoj atmosferi u gradu. Riječ je o akciji zahvaljujući kojoj je Bar postao prepoznatljiv po izuzetno kreativnom ukrašavanju ugostiteljskih objekata tokom praznika.
Novina u odnosu na prethodne akcije je način prijavljivanja, koji će ove godine biti online – putem mejla, a priliku da učestvuju imaju i građani koji okite svoje balkone i dvorišta. Takođe, ove godine svi mogu učestvovati u glasanju koje će biti organizovano putem Instagrama.
Prijava je jednostavna – dvije fotografije (uspravnu i vodoravnu) svog novogodišnjeg kutka pošaljite na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. U mejlu napišite naziv vašeg lokala ili ugostiteljskog objekta, odnosno ime, prezime i adresu ukoliko, kao fizičko lice, želite da prijavite vaš balkon ili dvorište. Takođe, ostavite i broj telefona na koji vas TO Bar može kontaktirati.
Komisija će obilaziti prijavljene kandidate, a odluku o najboljima donijeće 25.decembra, kada ističe rok za prijavu. Istoga dana biće organizovano i online glasanje, u vidu ankete koja će biti postavljena na Instagram (Story) nalogu TO Bar. Osim nagrade komisije i pratilaca, novčanu nagradu dobiće i najljepši novogodišnji kutak „Iz godine u godinu“, kao zahvalnicu za kontinuirani trud. Sve tri novčane nagrade su u iznosu od po 200 eura.
Za one koji se posebno potrude, TO Bar čuva iznenađenja u vidu specijalnih pohvala i plaketa.
„Naši sugrađani su svake godine sve kreativniji, a mi se trudimo da ih u toj kreativnosti ispratimo. Specijalne nagrade ne otkrivamo do samog kraja, ali podsjećamo da su prošlih godina bile uručene plakete za najbolji novogodišnji tandem, najljepšu novogodišnju priču, jelku, kao i pohvala za duhovitost, eleganciju, šarm, itd...Sigurni smo da će i ovogodišnja akcija nadmašiti naša očekivanja i da će, shodno tome, biti zanimljivih iznenađenja za učesnike“ – kažu iz TO Bar.
Nagrade će biti dodijeljene u sklopu Novogodišnjeg programa, na Trgu Vladimira i Kosare.
„Dođite da zajedno pozdravimo nagrađene, zahvaljujući čijem trudu se u našem gradu na svakom koraku osjeća novogodišnja atmosfera. Pozivamo vas i da budete tu svakog dana od 26. decembra do 2. januara i uživate u delicijama sa bazara i nastupima lokalnih DJ-eva i bendova. Naravno, očekujemo vas i u najluđoj noći, uz muziku benda Rok ko fol i zvijezdu večeri Saru Jo, kao i na reprizi dočeka Nove 2023. godine, uz naš Akademia bend i Van Gogh-a“– zaključuju iz TO Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar