Bar, mjesto igre

bar av susanj

U objekte za sport i rekreaciju uloženo preko 2 miliona eura.

Bar je grad idealan za sport i rekreaciju, sa sportskim kompleksima na samoj obali mora, jedinstven je u jadranskoj ali i mediteranskoj regiji. Opština Bar u saradnji sa drugim organima u proteklom periodu uložila je u objekte sportske infrastrukture i objekte za rekreaciju oko 2.150.000 eura.

VIDEO, Bar. Mjesto igre: https://youtu.be/WhEMPd-0zpo

Stadion na Žukotrlici zablistao je u novom ruhu sa novim tribinama, atletskom stazom ali i reflektorima uz koje se može osjetiti savremeni duh sporta i koji je spreman da ugosti najveća međunarodna prvenstva. Obnovljen je pomoćni teren a izgrađen je i novi teren za fudbal koji je upotpunio ovaj sportski kompleks.

Baranima dobro poznati rekreativni park šumice dobio je savremenu teretanu koja već okuplja veliki broj rekrativaca, a na šetalištu kralja Nikole postavljen je jedan od prvih terena za tekbol, sport koji je sve popularniji u svijetu a koji se danas igra i u Baru.

Bar je savremen grad, koji nudi sadržaje koji zadovoljavaju potrebe svih njegovih ljudi i omogućava dobar kvalitet svakodnevno života ali i rekreacije u jednom od najljepših ambijenta na crnogorskom primorju, saopštili su iz Opštine Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar