Foto priča iz Virpazara

vir 4

Foto priča Koalicije „Idemo, ljudi! Demokratski, evropski, ujedinjeno za Bar“ o posjeti Virpazaru.

vir 3
Da će Crmnica konačno doći na listu prioriteta nove lokalne samouprave predvođene koalicijom „Idemo, ljudi! Demokratski, evropski, ujedinjeno za Bar“ govori jučerašnja tribina održana u prostorijama MZ Virpazar, na kojoj su predstavnici koalicije obavili sadržajne i konstruktivne razgovore sa mještanima Virpazara i okolnih sela.

vir 5

Crmničani su tom prilikom iznijeli svoje viđenje stanja u ovom dijelu naše opštine, kao i predloge na koji način se trenutno zapušteno stanje može riješiti. Okupljeni nisu krili razočaranost u odnos dosadašnje vlasti u Baru prema ovom prirodnom i kulturološkom biseru naše zemlje.

virpazar

O odnosu dosadašnje lokalne vlasti prema Virpazaru najbolje svjedoče riječi jednog mještanina - „Sjete nas se samo kad su Dani vina i ukljeve, ali ni tada mnogi posjetioci ne dođu jer nemaju gdje da parkiraju kola“

Uz čvrtsto uvjeravanje da ćemo nakon preuzimanja vlasti u Baru Crmnicu postaviti na vrh prioriteta u radu buduće lokalne samouprave, koja će uvijek sluštati glas Crmničana u Crmnici, a ne u zgradi Opštine Bar, završili smo tribinu i nastavili obilazak Virpazara i Crmnice kako bi se i sami uvjerili u zapuštenost ovog kraja, dotrajalost komunalne infrastrukture i puteva.

U potpisu:  KOALICIJA ,,IDEMO, LJUDI! DEMOKRATSKI, EVROPSKI, UJEDINJENO ZA BAR!“ – DEMOKRATE, POKRET EVROPA SAD I UJEDINJENA CRNA GORA

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar