Da li znate da se DPS sjeti Crmnice i Virpazara samo kad su Dani vina i ukljeve?

 nikola dragišić

Piše: Nikola Dragišić, kandidat koalicije ,,Idemo, ljudi! Demokratski, evropski, ujedinjeno za Bar!” za odbornika u SO Bar.

Virpazar sa svojim ogromnim turističkim potencijalom može stati ruku pod ruku sa najelitnijim destinacijama, što se prirode i geografskog položaja tiče.

Nažalost, ovakvu sliku narušavaju brojni problemi koji muče mještane, demotivišu turiste i ruže sliku Vira, koji treba da služi za ponos našoj državi. Jedan od najvećih problema je taj što u toku turističke sezone nedostaje ogroman broj parking mjesta, pa turisti nerijetko Virpazar zaobiđu ili nastave dalje.

U cjelokupan ambijent Virpazara ne uklapaju se štandovi, kao i stara auta koja služe kao promotivna mjesta za razgovor sa turistima i iznajmljivanje brodića za krstarenje Skadarskim jezerom. Korozirala auta zauzimaju i parking mjesta, kojih ionako ima malo, tokom cijele godine. Ulazak u Virpazar je jako nebezbjedan, pa se često dešavaju saobraćajne nezgode, nerijetko sa najgorim ishodom.

Širok dijapazon problema koje se ne rješavaju godinama mogao bi se naći u sabranim djelima, zbog njihove obimnosti. Vrijedi nabrojati i spomenuti i nepostojanje pješačke staze kod željezničke stanice, nepostojanje dječjeg igrališta i sportskih terena, loši putevi ka Crmnici, loše vodosnabdijevanje, kao i naplaćivanje prolaska kroz tunel Sozina za Crmničane.

Nova vlast na čelu sa Demokratama, Pokretom Evropa Sad! i Ujedinjenom Crnom Gorom imaće pune ruke posla, odakle god da krene.

Za svaki od ovih nedostataka imamo spremno i valjano rješenje, pa ćemo obezbijediti novi parking prostor preko puta restorana Crmnica.

Pronaći ćemo rešenje za štandove na kojima mještni izlažu svoje proizvode. Osvijetlićemo ulazak u Virpazar i time doprinijeti njegovoj bezbjednosti u mjeri mogućeg.
Svaki od narednih problema rješavaćemo jedan po jedan po prioritetima, i pokazati da je sve moguće ukoliko postoje kvalitetni ljudi, koji će domaćinski da brinu o svakom dijelu naše opštine.
Zato, idemo ljudi! Demokratski, evropski, ujedinjeno za Bar! Broj 7!

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar