“Novo vrijeme za Bar”- saopštenje

sd kol 

Bardić, Ramčilović i Trceta - naše uspješne žene za novo vrijeme.

Upoznajte kandidatkinje za odbornike na listi “Novo vrijeme za Bar”: Bardić, Ramčilović i Trceta - naše uspješne žene za novo vrijeme

Tanja Bardić je rođena 3. juna 1977. god. u Baru, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, odsjek Predškolsko vaspitanje i obrazovanje 2002. godine. Zvanje specijaliste predškolskog vaspitanja VII 1 Nacionalni okvir kvalifikacija takođe je stekla na Filozofskom fakultetu u Nikšiću. Prvi radni angažman kao vaspitačica započela je u PPU “Svetionik” u Baru, a nakon godinu dana opredjeljuje se za samostalni rad u PPU “Sunce”. Prilika za zvanično sticanje profesionalnog iskustva ukazala joj se 2006. godine u JPU “Vukosava Ivanović Mašanović” u Baru. Nakon stručnog osposobljavanja i rada u vrtiću, iskustvo i znanje proširila je radeći kao vaspitačica u OŠ “Srbija” u Starom Baru i OŠ “Blažo Jokov Orlandić” u Baru, gdje je bila angažovana posljednjih deset godina. U periodu od 2019. godine do 2021. obavljala je funkciju direktorice u JPU “Vukosava Ivanović Mašanović”.

Mersiha Ramčilović je rođena 18.07.1990. Po struci je magistar psihologije. Radno iskustvo je sticala od 2014. do 2020. godine u OŠ "Jugoslavija", kao školski psiholog. Nakon toga, od 2020. godine rad nastavlja u ŠOMO "Petar II Petrović - Njegoš". Članica je Glavnog odbora Foruma žena i potpredsjednica na lokalnom nivou.

Marina Trceta je rođena 10.02.1988. u Šibeniku. Osnovnu i srednju školu završila je u Baru. Diplomirani je turizmolog i hotelijer na fakultetu Univerziteta Mediteran u Baru. Zapošljena je u sekretarijatu za ekonomiju i finansije u Opštini Bar od 2007. godine. Bila je sekretar FOM SDP-a Bar od 2012. godine i učesnica velikog broja akcija, seminara i edukativnih radionica na nivou kadrovskih i političkih obuka. Govori engleski i francuski jezik.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar