Seminar FPE Etička dimenzija kvaliteta finansijskog izvještavanja

a 1

U hotelu "Sato" u Sutomoru, održan je seminar pod nazivom „Etička dimenzija kvaliteta finansijskog izvještavanja“, organizovan od strane Fakulteta za poslovnu ekonomiju Bar.

Seminaru su prisustvovali 40tak osoba zapošljenih u Poreskoj upravi Crne Gore, finansijskim sektorima raznih profitnih kompanija kao i javnim preduzećima iz Bara i okolnih gradova. Cilj seminara bio je da se definišu problemi, razmijene iskustva iz nauke, struke i nadležnih institucija kao i prepoznaju rješenja za njihovo prevazilaženje.

Predavači na seminaru, između ostalih, bili su: Prof. dr Dušan Milojević,  profesor na Fakultetu za poslovnu ekonomiju Bar, Rade Bojović, vlasnik preduzeća Media Ltd, Gordana Pejović, Odsjek za velike poreske obveznike, Poreska uprava Crne Gore i Prof. dr Sreten Grebović, Sektor za praćenje poreskih propisa i inspekcijski nadzor, Poreska uprava Crne Gore.

Fakultet za poslovnu ekonomiju Bar će i u narednom periodu nastaviti sa organizacijom seminara koji imaju za cilj stvaranje veze između obrazovanja i realnog sektora, a sve u cilju stvaranja što kvalitetnijeg stručnog visokobrazovnog kadra.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar