Opština Bar poziva gradjane

optina AVI SO

Dostavite svoje predloge, sugestije ,stavove...

Pozivaju se građani opštine Bar, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organi lokalne uprave, sva preduzeća čiji je osnivač Opština Bar, državni organi i službe, pravna lica, preduzetnici i ostali zainteresovani subjekti da dostave predloge, stavove i sugestije u vezi sa utvrđivanjem Nacrta Odluke o budžetu Opštine Bar za 2023. godinu, vodeći računa o postojećim izvorima finansijskih sredstava i njihovoj namjeni utvrđenoj u skladu sa zakonskom regulativom.
Sekretarijat za finansije i Sekretarijat za imovinu zastupanje i investicije u postupku prethodnog konsultovanja (period prije izrade samih nacrta akata) obavještavaju javnost i sve zainteresovane da svoje predloge, stavove i sugestije mogu dostaviti u pisanoj formi putem pošte, na adresu Sekretarijata za finansije i Sekretarijata za imovinu, zastupanje i investicije, Bulevar Revolucije br. 1, ili neposredno na šalteru Građanskog biroa Opštine Bar te putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Period predviđen za prijem predloga, stavova i sugestija u postupku prethodnog konsultovanja traje od 14.09. do 26.09.2022. godine.
Javni poziv dostupan je na internet adresi Opštine Bar www.bar.me, na društvenim mrežama i oglasnoj tabli Opštine Bar kao i u prostorijama Mjesnih zajednica.
Dodatne informacije u vezi ovog obavještenja i javnog poziva mogu se dobiti na brojeve telefona 030 301 – 454 i 030 301– 464, kao i u kancelarijama u Opštini Bar br. 131 i 120 svakog radnog dana od 10,30h do 14,00h.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar