Besplatna obuka - Finansijsko upravljanje projektima

žuk mreža 

Obuka će se održati 17. i 18. septembra u Baru.

Na obuku se možete prijaviti putem linka: https://forms.gle/ePwW8TgHzLVyu9tv9 do 15. septembra , do 15 časova.

Obuku će voditi Martina Vučelić koja će polaznicima/ama prezentovati budžetske forme za EU fondove i pojašnjenja budžetskih linija shodno EU pravilima, bliže približiti dokumentaciju neophodnu za dokazivanje troškova, tenderske procedure i finansijsko izvještavanje te pružiti savjete za pripremu izvještaja.

Za učešće na obuci mogu se prijaviti predstavnici/e nevladinog sektora i nezavisne kulturne i umjetničke scene iz Bara. Uslov za učestvovanje na obuci je da je organizacija iz koje dolazite registrovana i djeluje na teritoriji Opštine Bar ili da osoba koja želi da pohađa obuku u doglednom periodu planira otvaranje nevladine organizacije koja će djelovati na polju kulture.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili društvenih mreža
Facebook: https://www.facebook.com/zukamreza i
Instagram: https://www.instagram.com/zukamreza/

Mreža ,,Žuka’’ je platforma za dugoročno podizanje kapaciteta lokalnih organizacija, razvijajući prostor za međusobnu saradnju članica kao i saradnju sa lokalnim i nacionalnim institucijama kulture.

Projekat ,,Žuka - mreža OCD kulture u Baru" je podržan u okviru programa OCD u Crnoj Gori - od osnovnih usluga do oblikovanja politika - M'BASE, koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO) u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert Stiftung (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP), NVO Politikon mreža, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave i Ministarstvom evropskih poslova Vlade Crne Gore. Program finansira Evropska unija a kofinansira Ministarstvo javne uprave, saopštio je Tim Žuka mreže.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar