Pobjednička energija i u Sutomoru

sutomore dps 

Saopštenje prenosimo integralno ...

 DPS Bar: Pobjednička energija i u Sutomoru

Niz uspješnih i konstruktivnih sastanaka predstavnika Opštinskog odbora DPS Bar sa građanima, nastavljen je sinoć u Sutomoru.

Pred velikim brojem prisutnih građana sumirani su rezultati prethodnog četvorogodišnjeg mandata lokalne uprave pod rukovodstvom DPS-a i sa zajedničkim zadovoljstvom je konstatovano da je za mještane Sutomora urađeno mnogo.

Sutomore prije deceniju i Sutomore danas maltene su neuporedivi.

Značajni projekti i milionske investicije i u narednom periodu biće nastavljeni, prema prioritetima koje će kandidovati upravo građani. U Demokratskoj partiji socijalista uvijek na tome temeljimo sve naše izborne programe, ali i politiku rukovođenja gradom - stalna komunikacija sa građanima i rješavanje životnih problema zajednice.

Ispravnost naše politike, konkretni rezultati, podrška za nove planove i novi investicioni ciklus - sve su to čvrsti temelji naše nove pobjede u Baru.

Sastanku su prisustvovali pored predsjednika Opštinskog odbora DPS Bar Mladena Đuričića i predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića, i koordinatori za Bar Danijel Živković i Nela Savković - Vukčević, potpredsjednik Opštinskog odbora DPS Bar Miloš Lalević i članica Izvršnog odbora DPS Bar Tanja Spičanović.

U potpisu, Opštinski odbor DPS Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar