TO Bar: Color Wheel i Bar Cinematic Wheel

Punto Nulti KM 3 Copy 

NVO "Bubulj" premijerno prikazuje spotove Bar Color Wheel i Bar Cinematic Wheel koji su na osnovu javnog poziva finansirani od strane TO Bar.

Scenario, snimanje, montažu i postprodukciju potpisuje video produkcija - Dejan Senić, Aleksandra Bojić i Danila Pervov, dok su za komponovanje muzike zaduženi Zorica Vučeljić i Filip Despotović iz NVO "Melos".

Spotove možete pogledati na sledećim linkovima:

bubul video 2
Bar Cinematic Wheel:
https://youtu.be/HOS1pbQSd_A

bubul video 1
Bar Color Wheel:
https://youtu.be/pTBVcnzCFZc

Video spotovi su posvećeni promociji turističkih potencijala Bara, prvenstveno kroz prezentaciju kulturnih dobara, njihovog značaja, trajanja i važnih poruka. Priče koje oplemenjuju, ali i opominju, saželi smo u minut, uz nenametljiv poziv svima da posjete Bar i uživo spoznaju kontinuitet njegovog razvoja i specifičnosti promjena.

Prošlo je više od šesnaest godina od kada smo kreirali prvi video prikaz Bara, sada već čuvenu Video razglednicu. Trudili smo se da pratimo trendove i inovacije u video produkciji, ali i da zadržimo osobeni pečat u vizuelnom pripovijedanju. Od pedeset minuta Video Razglednice, preko mnogih namjenskih filmova, muzičkih spotova i kratkih igranih formi, naše profesionalno putovanje sada smo zaokržili projektom Promotivni video spotovi Bar Color Wheel i Bar Cinematic Wheel.Jasno je da priča o Baru prevazilazi lokalne okvire, naše kultirno blago je dio svjetske baštine, i na taj način smo i željeli da komuniciramo sa turistima. Ipak, s posebnom pažnjom uvijek pratimo utiske naših sugrađana, uz zelju da im otkrijemo nešto sa čime možda do sada i nisu bili upoznati, ili da ih samo podsjetimo na prirodne ljepote i kulturni mozaik kojim su okruženi. I nakon svih ovih godina snimanja i produkcije, Bar za nas ostaje podjedako inspirativan i intrigantan, skriven i pristupačan, u kontrastima koje razumijemo i koji su glavni motiv našeg stvaralaštva, kazali su iz Bubulj produkcije.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar