Izabran opštinski odbor NSD Bar

lazar macan 

Saopštenje opštinskog odbora NSD Bar prenosimo integralno.

Članovi opštinskog odbora su: Lazar Macanović (prof. fiz. vaspitanja), Branislav Lakićević (dipl. pravnik), Milisav Joksimović (prof. istorije), Dragan Marković (magistar srpskog jezika i književnosti, Zoran Božović (dipl. pravnik), Lola Bulatović (prof. srpskog jezika i književnosti), Dragutin Durutović (dipl. pravnik), Boško Šćekić (preduzetnik), Irena Stanojević (prof. engleskog jezika), Mladen Đuranović (magistar geodezije i geoinformatike), Zoran Đukić (penzioner), Branko Knežević (prof. istorije), Sreten Leković (trgovački tehničar), Šćepan Jelić (radnik u ugostiteljstvu), Tanja Ležajić (dipl. turizmolog), Željko Savićević (arhitekta), Aleksandar Đokić (ekonomista), Jelena Kovčić (SSS – operater), Dragan Šorović (službenik), Marko Maraš (prof. nautičke grupe predmeta), Pero Đurović (saobraćajni tehničar), Zoran Vojinović (službenik), Rajko Mitrović (SSS – radnik), Ivan Radović (apsolvent studija za srpski jezik i književnost), Ivo Đurišić (SSS – radnik), Nikola Vukazić (sportski radnik).


Za predsjednika opštinskog odbora imenovan je Lazar Macanović, dugogodišnji profesor u Gimnaziji „Niko Rolović“ u Baru.


U saopštenju opštinskog odbora NSD Bar ističe se da ta stranka nastavlja borbu vladavinu zakona, slobodno i otvoreno društvo, demokratiju, toleranciju, solidarnost između žene i muškarca, te poštovanje ljudskih prava.
Naročit akcenat u NSD stavljaju na na čuvanje i afirmaciju nacionalnog identiteta srpskog naroda u Crnoj Gori. Navode da se zalažu za jačanje parlamentarne demokratije, kao i za duhovno - materijalni preporod Crne Gore.
Opštinski odbor Nove Srpke Demokratije očekuje uskoro i Skupština, gdje će biti izabrani i ostali organi odbora.


Predsjednik
Profesor Lazar Macanović je rođen 1969. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju je završio u Baru. Diplomirao je na fakultetu za fizičku kulturu u Novom Sadu. Objavio je veliki broj stručnih radova iz oblasti sporta, vaspitanja i obrazovanja i sportskog treninga. Autor je knjige – monografije „Fudbal u Baru“ i koautor knjige „Bratstvo Markovića“. Apsolvent je magistarskih studija u Beogradu.Od 1999. godine radi u Gimnaziji „Niko Rolović“.
Sa ekipama škole osvojio je 10 titula državnog prvaka kao i 13 pojedinačnih titula. ptroglašen je i za najboljeg sportskog radnika Bara za 2021. godinu, odlukom komisije Opštine Bar i novinara Bara. Proglašavan je 2014. godine najboljim sportskim radnikom južne regije u organizaciji Fudbalskog saveza Crne Gore i FS južne regije. Dobitnik je i zlatne plakete Fudbalskog saveza Bara za doprinos razvoju sporta i fudbala u Baru.Član je Nove Srpske Demokratije od osnivanja i član je glavnog odbora te političke organizacije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar