Nova vodovodna mreža u naselju Donja Tomba!

mladen djuričić ideal 

DOO Vodovod i kanalizacija Bar uspijeva da održi planirani investicioni zamah uprkos brojnim nepovoljnim uticajima koji dominanto oblikuju naš privredni ambijent.

Stavljajući prioritet na uvažavanju zahtjeva naših korisnika, nedugo nakon što smo uspješno priveli projekat koji je omogućio vodosnabdjevanje u naselju RAP, započeli smo još jedan značajan projekat kada je riječ o poboljšanju vodosnabdjevanja.

Naime, ekipe DOO Vodovod i kanalizacija Bar su započele investiciju u cilju zamijene stare dotrajale hidrotehničke instalacije u dužini od 400 metara u naselju Donja Tomba. Pored zamijene vodovodnih cijevi biće urađeni i novi priključci za sve potrošače na ovom potezu.

Realizacijom ovog projekta ćemo stvorili adekvatne tehničke uslove koji će u potpunosti eliminisati gubitke na mreži i poboljšati vodosnabdjevanje potrošača u ovom naselju dugoročno.

Ulaganje u infrastrukturu je visoko na našoj listi prioriteta, kad god postoji i najmanja mogućnost da ulažemo u poboljšanje infrastrukture to ćemo i činiti jer samo na taj način gradimo efikasan i održiv sistem vodosnabdjevanja na dobro svih građana Opštine Bar, saopštio je Izvršni direktor Mladen Đuričić

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar