ViK: Montirana nova pumpa u Virpazaru

vik barr 

Ekipe tehničkog sektora DOO Vodovod i kanalizacija Bar su učinile još jedan korak naprijed kada je riječ o adekvatnijem tretmanu otpadnih voda.

Naime u FCS u Virpazaru je montirana nova fekalna pumpa, što je nastavak realizacije nastojanja da potpuno modernizujemo opremu važnu za adekvatan tretman otpadnih voda.

Uprkos složenim i otežanim uslovima poslovanja, izazvanih dvogodišnjom globalnom pandemijom COVID 19 i unazad skoro dva mjeseca globalnom ekonomskom krizom uspijevamo da pronadjemo načina i sredstava da ulažemo u modernizaciju naše opreme.

Srž naše poslovne filozofije jeste, da bez ulaganja u stručne i tehničke kapacitete ne može biti poslovnog uspjeha i shodno tome ozbiljno planiramo i raspolažemo sredstvima koje smo oprijedjelili za investicije. Bez investicija nema tehnološkog progresa, a samim time ni napretka u cjelini kada je riječ o poslovanju.

Podsjećamo da je u prethodnom urađeno zaista puno kada je riječ o tretmanu otpadnih voda naime nedavno je puštena je u rad FCS ″Čanj 2″, čime je riješen problem odvođenja otpadnih voda na predmetnom prostoru čime je osiguran najviši standard odvođenja otpadnih voda u ovom značajnom turističkom mjestu. Pored toga , nedavno smo izveli niz aktivnosti i puštena je u rad FCS Volujica, dok smo u Starom Baru izveli radove na izradi spoja novoizgrađenog fekalnog kolektora naselja Brbot u Starom Baru na gradsku kanalizacionu mrežu, izradi još jedne kanalizacione šahte i sanaciji postojeće ispred ulaza u Stari grad Bar.

Ovom najnovijom investicijom, instalacijom moderne pumpe u FCS Virpazar, smo nastavili naše razvojne planirane aktivnosti i postigli još jedan cilj na planu adekvatnijeg upravljanja otpadnim vodama. I u narednom periodu , nastavićemo da radimo na planu modernizacije tehnološke strane procesa upravljanja otpadnim vodama i na taj način zaštitimo našu životnu sredinu, saopštio je izvršni direktor Mladen Đuričić .

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar