Bar – Uhapšena zbog seksualne eksplaotacije ženskih osoba

polioc avto 

Akcija „Babuška“

Službenici Uprave policije su juče u Baru, nakon višemjesečnih aktivnosti koje su sprovođene u okviru akcije kodnog naziva „Babuška“, lišili slobode državljanku Rusije S.B. (55) koja je nastanjena u Baru, zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu vršila krivično djelo trgovina ljudima. Osumnjičena će uz krivičnu prijavu biti privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Policija je u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom, na nivou Operativnog tima za borbu protiv trgovine ljudima, prikupila dokaze koji ukazuju na sumnju da je S.B. zloupotrebljavajući odnos povjerenja i zavisnosti, kao i korišćenjem teške materijalne situacije, u dužem vremenskom periodu seksualno eksploatisala više ruskih državljanki mlađe dobi.

S.B. je, sumnja se, koristila posebno namijenjene prostorije u sklopu svoje kuće u kojoj je i stanovala, ugovarala pružanje seksualnih usluga sa više muškaraca a radi sticanja novčane dobiti.

Prilikom vršenja ovog krivičnog djela osumnjičena je imala definisana pravila i način seksualne eksploatacije u dijelu definisanja radnog vremena, cijene pružanja seksualnih usluga kao i drugih okolnosti, saopšteno je iz policije.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar