TO Bar predstavlja svoju ponudu u Tel Avivu

 ivan kovačč

Turistička organizacija Bar u organizaciji NTO predstavila je svoju ponudu na promociji u Tel Aviv-u.

Zajedno nastupaju sa predstavnicima turističke privrede i to: T.A. Next travel iz Bara, Air Montenegro, Vivid Blue, Talas M, Beppler & Jacobson, Venn Travel, Skijališta CG , The Chedi Lustica Bay kao i hotelskom grupom Montenegro Stars.

Ovom prilikom, pripremljena je video prezentacija u kojoj su obuhvaćene sve ljepote naših čarobnih obala kako bi se na najvjerodostojniji način prikazala naša opština.

Prezentaciji je prisustvovao veliki broj turoperatora iz ove zemlje i to: Issta Lins, Issta, Active , Arkia Issta SKI, Eshet Tours, Ophir Tours, TALMA Genesis, Pegasus, Carmel, Caminos, Aviation links, Spirit Israir, Ofakim, Amsalem Tours, Pleneto, Olamot, DAKA90, Eskimosi, SkiDeal, Holiday lines, kao i Drive your way.

Ovaj dogadjaj svojim prisustvom uveličao je i Počasni Konzul Crne Gore u Izraeu Nimrod Rinot.

V.D. direktora Ivan Kovač istakao je da je Izrael zemlja iz koje nam dolazi veliki broj turista u poslednjih deset godina te da se tendencija rasta u broju ostvarenih noćenja iz godine u godinu itekako uočava i bilježi. Turisti iz ove zemlje posebno obilaze Nacionalni Park Skadarsko jezero i veoma su zainteresovani za ponudu ruralnog turizma.

Turistička organizacija Bar će se truditi da prisustvom na ovakvim dogadjajima visoko pozicionira naš grad kao idealnu destinaciju za odmor.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar