DOO "Komunalne djelatnosti" Bar podržale eko- projekt

svet

DOO "Komunalne djelatnosti" Bar, podržale su projekat "Naša svjetlost na odvojeno sakupljanja otpada" Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, koji je realizovan od strane NVO "Svetionik"Bar i partnerske organizacije NVO "Centar Za ekologiju i afirmaciju zdravlja"Bar.

Naše Društvo daje pun doprinos u edukaciji o odvojenom sakupljanju otpada, namjenjenu najmađima iz tri predškolske ustanove Bara: JPU "Vukosava Ivanović Mašanović", "Svetionik" i "Mala bajka" kao i ostalim građanima.

Edukacija se održala kod Zelenog ostrva koje je naše Društvo postavilo nedavno na više lokacija u gradu.

eko svet 1

Sve tri ustanove su dobile u sklopu projekta kante za odvojeno sakupljanje otpada i organizovale su sportske aktivnosti u sortiranju istog.

Recikliramo zato što želimo da čuvamo prirodu: vazduh, vodu, zemljište – koji su osnov našeg života. Svi treba da budemo svjesni toga, da se uključimo, da doprinesemo i probudimo savjest, da bismo sve ovo sačuvali i imali bolji život.

Bitno je edukovati djecu da vode računa o vrijednostima prirode i načinu življenja.

Nadamo se da će i ostali sugrađani slijediti ovaj primjer i edukovati naše najmlađe kako da očuvamo životnu sredinu i kako da se odnosimo prema njoj.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar