Gazdinstvo Kovačević čuva i unapredjuje porodičnu tradiciju

rasad 1 

Rasadnik Bar je  porodična firma sa 30 godina tradicije ,i u čuvanju tradicije  formula je njihovog uspjeha.

Rasadnik se bavi proizvodnjom i prodaja agruma i višegodišnjeg cvijeća, živih ograda. Poznati su kao proizvodjači sadnica kivija u Crnoj Gori, a zasadili su i prvu sadnicu kivija proizvedenu na samoj obali mora - Šušanj 1985 godine.

rasad 2

U dva plastenika danas proizvodi sadnice, kalemi...../ više o svemu na oficijelnoj FB stranici - Rasadnik Bar Gazdinstvo Kovačević/. Imaju  organizovanu besplatnu  dostavu sadnica na kućnu adresu na teritoriji Crne Gore.

Gazdinstvo Kovačević je  učesnik i mnogih humanitarnih akcija.

rasad 3 

Vredni domaćini nisu zapustili ni svoju djedovinu u selu Drušici (Rijeka Crnojevića) gde održavaju mali vinograd koji danas broji preko 2000 korjena vinove loze Vranac. Tu je prvi grozd ubran prije 150 godina i prva časa natočena u kamenom podrumu starom preko 200 godina.

Imaju I malo relax vremena za poći do ribarske kućice pri samom Skadarskom jezeru, gdje poseduju dva mala camca, za lov i ribolov, ono rekreativno , da se izvadi neka, ukljeva, krap ili jegulja i uz času domaćeg Drušičkog vina riba zalije po starom običaju domaćim vinom -kaze naš sagovornik Miloš Kovačević, koji nastavlja i unaprijedjuje porodičnu tradiciju nasledjenu od oca Vlada, koju je učio od malih nogu.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar