KK Mornar Barsko zlato dočekuje Patizan

sa dule

Na terenu ljuti rivali a prije i posle meča sportski prijatelji!

Dan prije utakmice druženje domaćina sa najboljim košarkaškim trenerom Evrope svih vremena Željkom Obradovićem i njegovim saradnicima iz KK Partizan odvijalo se u Hotel Agape u Baru, objavljeno je na FB strani KK Mornara.

Danas je u Baru praznik košarke. Mornar Barsko zlato u 12. kolu Admiralbet ABA lige dočekuje Partizan,u duelu koji počinje u 17časova u SC “Topolica”.

„Pokušaćemo da damo sve od sebe da eventualno iznenadimo ekipu Partizana, koja je sigurno favorit. Ali, favoriti ne pobjeđuju uvijek. Imali smo vremena da se spremimo za ovaj meč, ali žao mi je što nećemo moći da igramo pred punom dvoranom. Moramo da poštujemo epidemiološka pravila, zbog toga ovaj spektakl neće moći da vide svi navijači iz našeg grada, ali i susjednih”, kazao je trener Pavićević.

Mornarovo stanje na tabeli nije ono što treba da interesuje Partizan.Od toga ćemo početi, od velikog poštovanja koje imamo prema njima. Nećemo gledati poziciju na tabeli, ni našu ni njihovu, nego ćemo razmišljati o tome da je Mornar tim koji sigurno ima kvalitet i da mi moramo da odigramo mnogo bolje nego što smo to činili u posljednjim utakmicama", kazao je Obradović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar