HUMANOST NA DJELU: Već postavljeni temelji nove kuće Lekperića!

temelji u Arbnesu 1

Humanosti, po običaju, nije nedostajalo u zajednici iseljenika sa prostora Krajine – Šestana u Njujojrku “Kraja”. Tradicija naroda ovog kraja da uvijek pomaže komšijama, sugrađanima, sunarodnicima u nevolji potvrdil se i akcijom prikupljanja pomoći za izgradnju kuće Brahima Alije Lekperić Iz sela Arbneš - Ostros.


TEKST I FOTO: Zijo Madžurić


Prije samo desetak dana Udruženje penzionera Ostros i Mjesna zajednica Ostros pokrenuli su akciju priupljanja pomoći domaćinstvu Brahima Alije Lekperića iz Arbneša kod Ostrosa o čemu smo odmah izvijestili. Danas su danas već temelji i cokla već urađeni a optimizma dace istom brzinom biti nastavljeni radovi ne nedostaje!

“Najveću pomoć sa strane pružili su naši iseljenici iz udruženja” Kraja” u Njujorku sa okolinom,koje će u velikom dijelu i finansirati ovu humanitarnu akciju - gradnje kuće za porodicu kojoj je hitno potreban pristojan krov nad glavom”, kazali su u ime organizatora Bajram Dodić i Vebija Dodić.

“Zahvalni smo svima koji su pružili ruku da akcija uspe,na zadovoljstvo svih nas koji učestvujemo u njoj,a najviše porodice našeg komšijeiI prijatelja Brahima Lekperića i njegove tri sestre”, rekli su za Jedro.

{galerija}info/2017/2/akcija{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar