Ove godine počinju radovi kanalizacionog kraka kroz Polje

polje

Ove godine u Opštini Bar planira se veliki broj investicija. Značajna najavaljena investicija je i kanalizacioni krak koji će biti sproveden od “Tomanisa” kroz Polje do Željezničke pruge.

Iz lokalne samouprave planiraju da sa predstavnicima mjesne zajednice Polje II dogovore što skoriji početak radova a čiji je završetak planiran do februara naredne godine. Stanovnici Polja su najavu lokalne samouprave podržali, a o njoj, kako kažu u Polju, priča se evo ima više od 10 godina. Zbog pomenute investicije putni pravac na ovom potezu je u vrlo lošem stanju.

Ako asfaltiraju i poprave  put, i regulišu odvode atmosferskih voda,morali bi da ga raskopavaju kada krenu najvljeni radovi na kanalizaciji. Zbog projekta kanalizacije,na važnoj saobraćajnici kroz Polje ništa se ne ulaže i ne radi još od doba kada su ga mještani ove Mjesne zajednice  samodoprinosom tj. sopstvenim sredstvima izgradili. Razlog - bilo bi to neracionalno trošenje para poreskih obveznika .

“Mjesna zajednica je spremna da se sa realizacijom projekta krene. Jako sam uvjeren da će se ove godine projekat kanalizacionog kraka na datom potezu kroz Polje, dugo najavljivan i očekivan, realizovati. Nema razloga da danas  imamo bilo kakve sumnje da do najavljenih radova neće doći”, kazao je za Jedro, predsjednik MZ Polje II Zoran Vojvodić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar